LezizeNine Kızlar 2 gündür kestim sütten oğlumu 20 aylık oldu. Sol göğsümde fazla yok ama sağ göğsüm süt dolu, geri gitmesi için ne yapmam lazım 🌸
somurtkansirin LezizeNine doğal yöntemleri bilmiyorum ama bunun için ilaç var sanırım doktora sorup alabilirsn
maygirl LezizeNine dostinex sütü kesiyor.şalgam,adaçayı,nane maydanozda azalmasina yardimci olur canım.
Hry-ayhn26 Kendi kendine bı kaç güne kadar gidiyor Ama çok rahatsızlık veriyorsa elle rahatlicak kadar sağım yapın
LezizeNine Hry-ayhn26 dün gece biraz sağım yaptım ama sağdıkça artar diye de dokunmaya korkuyorum soğuk su deniycem teşekkür ederim 🌸
Hry-ayhn26 LezizeNine ben oğluma biraktirdimda elle sabah ve akşam olucak şekilde iki gün sagdim rahatlicak kadar bişey olmadı
anonimli Ben bol adaçayı içmiştim Bide beyaz sabun sürüyordum saat yönünde biraz bekletip yıkıyordum Öyle geçti bide unutmak lazım Kendine hatırlatınca geliyor psikolojik olarak
LezizeNine anonimli dün çok ağrım vardı kolum değince bile ağrıyordu ama bugün baktım ağrı kesilmiş geri gitmeye başladı sanırım