Liliyy 1 ay sonraya gün verdi Dr. Şimdiden aklım karışık bugün kan tahlili EKG falan çektrdimde sonuçları daha göstermedim anestezi doktorunamı gitmem gerekiyo tekrar taş var 1.5 cm en büyüğü yazıyo usgde ameliyat olan nasıl bir süreç yeme içme değişiyormu
3kedili2bebekli Liliyy yeme içme 1 ay kadar evet biraz değişiyor sonra yavaş yavaş eskisine doneceksiniz en ağırı yumurta onu da açınca rahatliyorsunuz ağrı sancı bulanti ne varsa gidecek ameliyat rahat bir ameliyat sonrası çok kolay hareket edebiliyorsunuz tamamen normal hayata dönme 1 hafta sonra hangi doktora gideceksiniz sonuç için emin değilim ben hastanede yatarken yapılmıştı bu işlemler
mamacitaa_ Liliyy çok geçmiş olsun şimdiden benim aileden baya bu ameliyatı oldular şükür sıkıntısız geçiyor
Liliyy dlraaa 1ay önce çok şiddetli mide ağrım oldu aslında mide değilmiş safraymış ve sırtım ağrıyordu acillik oldum usgde bakıldı orda öğrendim
elzko Nerede ameliyat olacaksınız oldunuz mu doktorunuz kimdi bende de aynı durum var emziriyorım diye erteledim ameliyatı ama şimdiden yediğime dikkat ediyorum yine sancı olmasında diye bu seferde sütüm az oluyor