minnakpopus sırtına 18 tane(bize yaptığı) küçük küçük iğneler var uçlarında doktor belirliyor ne olacağını. Süt ürünleri, kuruyemişler, domates bir sürü şey var. Bize huzursuzlanıp ağlayabilir dedi ama çok şükür bizimki hiç ağlamadı. Hızlı hızlı yaptılar hemen bitiyor zaten. Sonra 20 dk bekliyorsun kabaracak mı diye. Hiç kabarma olmadı. Doktor süt ürünü ve yumurta kabarır diye bekliyordum olmadı büyük ihtimalle anne sütü ile beslendiği için dedi. Biraz büyüsün yine yaparız dedi. Büyük ihtimalle kortizonlu krem verecek sizede bizimki çok fazlaydı. O yüzden 3 gün antibiyotikli krem 3 gün yüksek kortizon 7 günde düşük kortizonlu krem verdi. Maalesef tekrarladı ama bizde yanaklar. Sizede hafifse hipokort var düşük kortizonlu ondan verir arttığında sürmeniz için. Şimdi instagramda bir kadın buldum doğal içerikli krem yapıyor. Ondan sipariş verdim. İşe yararsa buraya yazarım adresini. O 1 hafta içinde rahatlatır ama egzama bu tekrarlar dedi. Biz kaşıntısı geçsin rahatlasın diye sipariş verdik bakalım işe yarayacak mı