Deletedmom2987 geri dönüyormuş ne dersiniz eski tadı verir mi sizce en azından izlenecek bişeyler olur tv de
omeresra0509 Deletedmom2987 show olarak değil yarışma gibi bir şey sunacakmış bence pek eski tadı olacağını sanmıyorum
Deletedmom_216 Deletedmom2987 eskiden hersey guzeldi. Beyaz show da guzeldi ama suan guzel olacagini hatta uzun surcegini sanmiuorum
Pirasalipuding Deletedmom2987 artık ailecek değiliz, sobanın ışıkları tavanı aydınlatmıyor, hiç bir sorumluluğumuz olmadan sadece uzatılan mandalinaları yiyip, kardeşlerimizle kıkırdayarak izleyemeyeceğiz. Velhasıl asla eski tadı olmaz
Deletedmom2987 Deletedmom_216 beyaz show değilmiş zaten yarışma suncakmış beyaz öyle paylaşılınca bende beyaz show dönüyor sandım 😅
Deletedmom2987 Pirasalipuding beyaz show değilmiş zaten yarışma suncakmış ben öyle yayınlanınca beyaz show diye tahmin etmiştim ama haklısın hiç bişeyin eski tadı yok 🥲
Deletedmom_216 Deletedmom2987 ohooo o zaman hic izlenmez. Gerci bizim millete aldatmadan vs den kacis olarak yaris izlenebilir bi ihtimal
Asyaveannesi04 Deletedmom2987 Bizi 2010lara götürmeyeceği için eski tadının çok olacağını sanmıyorum 🥲🥲
Deletedmom2987 Deletedmom_216 ay evet o ne be öyle kim kime dum duma valla izlediğim bi tane bile dizi yok hepsi aynı senaryo 🥲
Deletedmom2987 tgcyi sjdjssjdj instagramda karşıma çıkanı yapıştırıyom sizde nasiplenin diye amme hizmeti 🤪 ama bazıları bunu yaranma olarak algılamıştı ne manaysa 😅
Deletedmom_216 Deletedmom2987 ben de izlemiyodum ama tasacak bu denizin editlerini o kadar cok gordum ki dayanamayip basladim. Bi onu izlemeye basladim gununde (2 haftadir)😂
Meri-Mel Deletedmom2987 Hiç bir şey ilk çıktığı gibi olmaz ya , eğer program aynı bile olsa o toyluk gitti beyaz da artık ağır abi takılıyor 🥲
princessmom_ Deletedmom2987 yarışmaymış yaa eskisi gibi olsaydı güzel olurdu şimdi izlenecek adam akıllı programda yok
Niyesordunbucevabi Deletedmom2987 ay benim bekarken en sevdiğim programdı ya inşallah eskisi gibi olur