oylesinebiri__ batusss diş macun ve diş fırçası rocs aldım ama fırça kılları çok sert ve hemen yıprandı
Zumra_Fatma batusss bambulu dış fırçası kullanıyoruz biz paradonox bebekler ve çocuklar için diş macunları var onları kullanıyoruz artık
maysamoms33 batusss rocs aldım hem fırçayı hem macunu canım bende kullanıyoruz şimdi içerik olarak en iyisi bu diye duymuştum
TalentedMom batusss diş fırçasını küçükken rica alıyordum şuan farklı markalarsa soft olanı alıyorum diş macunu da şuan e bebeğin baby me kullanıyoruz
ummukerem batusss rocs aldım fırçayı, diş doktoru macunu mutlaka florürlü almamız gerektiğini söyledi, florürsüz macunlar çürük önlemiyor boşu boşuna bi kullanım oluyo. The humble co. Kids aldım
gizemgozeten Ben daha almadım ama araştırdım babyton diye bir marka var hem ağzına çok girmesin diye aparatlı hemde silikon kılları daha güvenilir buldum bunu almayı düşünüyorum
albatross gizemgozeten ben se bunu kullanıyordum ama diş çıktıktan sonra silikon fırça kullanılmıyormuş. Normal fırçaya geçmek lazımmış Osman Gönülal söylemişti. Chıcco aldım fırçayı. Doktoru da macunu Eyüp Sabri Tunceein çocuk macununu söyledi onu deneyeceğim