sa_me_yi 7 ayılik bebeğim var dünden beri ateşini dusuremiyoriz kan değerleri temiz çıkıyor 38 den aşağı düşmedi hastanede serum taktilar yarım saat iyi geldi sonra gene çıktı ateş böyle bir durum yaşayan annelerim var mı aranızda tavsiyeniz
Aselbade sa_me_yi influenza olabilir mi test yaptılar mı benim oğlumda geçen perşembe öyleydi 2 gün asla dusuremedim ilaç verince iyi etkisi geçince kıpkırmızı oluyordu test yaptılar infulenza testi pozitif çıktı ilaç kullandık
sa_me_yi alpaslanmom_ hayır vermedik kakası normal mi mukuslu mu diye sordu normal kakası dedim o yüzden bı test istemedi
birprensannesi1 Aselbade merhaba influenzada sadece ateş mi oldu sizde öksürük filan burun akıntısı .
analiko Aselbade ilaç ne kullandınız acaba benim oğlumda 2 gündür ateşli çok test yapmadı doktor azitro şurup Ventolin Cortair ve fitil verdi
Aselbade birprensannesi1 merhaba ateşle başladı sonra öksürük burun akıntısı oldu ilaç kullanmayı bıraktık ama öksürük hala var
Aselbade birprensannesi1 ilk götürdüğümde çok kötü boğazı dedi doktor antibiyotik verdi o gece verdim ondan ertesi sabahta çocuk doktoruna götürdüm pozitif çıkınca oda enfluvir verdi ikisini de kullandım
Aselbade birprensannesi1 şuan yine hasta 3 gündür ara ara ateşi çıkıyor aşırı öksürüyor bugün mideside bulanıyor yine acile goturucem
nrbnsnck analiko bende götürdüm ateş ve öksürükle azitro ve Parol verdi sadece ama çocuğun ateşi 39.5-40-40.5 oluyor ateş düşürücü etkisini kaybettiği gibi yükseliyor ateş bugün tekrar götürmeyi düşünüyorum tahlil falan yapılmadı normal değil bu ateş bence