mm1 Yüz temizleme jeli için makyaj çıkarmada hangi markayı tavsiye edersiniz ? La Roche Bioderma Celenes Cosmed ? Farklı markada olur
MrzBaby mm1 la Roche kullandım hiç sevmedim. Çok marka kullandım. The purest sevdim. Ve şuan sinoz kullanıyorum yüzümü çok kurutuyor. Tekrar alsam The purest şaşmam
zarifhanim mm1 Kuru ve normal arası cilde sahibim. İki senedir Celenes’in tüm ürünlerini kullanıyorum. Çok memnunum. Ama yağlı ciltli arkadaşıma önerdiğimde o yeterli bulmamıştı. Cilt tipinize beklentinize göre ancak kendiniz deneyerek doğru ürünü bulursunuz diye düşünüyorum.
eemmyyy mm1 önce cosmedin yağ bazlı temizleyici ile temizleyin, ardından herhangi bir yıkama jeli kullanabilirsiniz. Özellikle güneş kremi we makyaj sadece yağ bazlı temizleyici ile tam anlamıyla arınıyor ciltten.
prensesdiana mm1 ikisinde de Yves Rocher kullanıyorum memnunum ama makyaj çıkarma yağı çok kötü kokuyo bi daha almam. Koku önemli değil dersen al çok iyi çıkarıyo makyajı çünkü. Ama ben senin yerinde olsam biodermanın makyaj temizleme suyunu alırdım ben de öyle yapıcam ürün bitince