selimleylim öncelikle yumurta yiyor ve kusuyorsa yumurta alerjisi var olabilir tekrar değerlendirmek lazım sürekli kusan çocuğun zaten hali kalmaz
İkincisi çocuğunuza kavonoz mama zorunlu olmadıkça dışarıda vs haller haricinde bence vermek sağlıklı değil yerine kendiniz yapın
Üçüncüsü seçenek olarak sıkıştığını hissettiğiniz anda bu çocuk aç vs tarzında kitaplar ya da instagramda ve YouTubeda bir sürü video var görüp yapabilirsiniz önceki günden tarif bulup zamanla zaten karıştırarak zenginleştirebilirsiniz
Mevsim sebzeleri karnabahar, brokoli ,bal kabağı çorbası yemeyi ezmesi kullanabilirsiniz 6.7 ay taşımlar gibi kalmış sadece kıymalı sebze çorbası olmuyor yeni tatlar almalı ki damak zevki oluşsun
Mesela bal kabağını bir gün çorba diğer gün püre tatlı şeklinde ayrı ayrı değerlendirip atabilirsiniz
Kahvaltı benim çocuğunun yumurta alerjisi var zorlanıyorum ama yulaf çeşitleri elmalı yaban Mersin armut farklı çeşitler yapabilirsiniz ya da yumurtasız pankekler yapıyorum og marka hazır oluyor pratik yapabilirsiniz biraz vakit ayırmanız lazım