aptalliketme Haydi gel benimle ol oturup yıldızlara bakalım dünyadaki resmimize ✖️ Haydi gel benimle ol oturup yıldızlara bakalım dünyadaki neslimize ✅
Retzja Şebnem Ferah - Yağmurlar şarkısında geçen “erkeğim sen gül” kısmını “erkeğim sendin” diye biliyordum ergenliğimin pik yaptığı dönem 😂
CuteBadesMama aptalliketme Zamina mina e’eee Waka waka ee ee Zamina mina zangalewa İstanbûl Africa ❌ Zamina mina e’eee Waka waka ee ee Zamina mina zangalewa This time for Africa ✅ (Doğru diye yazdıklarım bile yanlış olabilir bilemiyorum 😌)
BordoHuniliAnne aptalliketme ben sadece kelimeyi yanlış anlamışım 😅 ben karıyı kadın 💋 olan karı sanıyordum, oysa anlatılmak istenen yağan kar ❄⛄😂 bir kelime nelere yapıyor Karı gördüm kaydım kaymaz olaydım Sana bir söz vermiştim Ben o sözden caydım
alinmom Sezen Aksu / Tükeneceğiz 🎶 ❌ …. Bir bakış diyerini boğar /dikine dikine ✅ …. Bir bakış diyerini boğar / tükene tükene
Yorgun_Bir_Ana aptalliketme gülmeyin ama neden beni üzüyorsun müjgan şarkısını ilk duyduğumda: neden beni üzüyorsunn rüzgaarr diyor sanıyordum ve bir süre nedeennn beni üzüyorsun rüzzgaarr diye bağıra bağıra şarkı söylüyordum🫣🤣
babyandmom_ aptalliketme Yıldızların ışıltısı acıtana kadar😂😂Meğerse ay çıkana kadarmış (2 gün önce doğrusunu öğrendim)
beyzaarc aptalliketme belediye mülkü hoparlörlerinden müzeyyen çalınsın❌ Belediyenin tüm hoparlörlerinden müzeyyen çalınsın✅