KTuba İyi geceler herkese , 10 haftalık gebeyim. bir kaç gündür alt karnımda yan taraflarımda bir ağrı var. Az önce lavıbaya gittiğimde iç çamaşırımda lekelenme olduğunu gördüm. Düşük olma ihtimali nedir acaba?
cann65 KTuba doktora gidip bakma şansın varsa git hemen en tehlikeli haftadasn ve böyle birşey yaşıyorsun
Hiilyuss KTuba acile gitmelisin.kızıma hamileyken 2 ay adet günlerinde kanamam oldu cok sükür dağlıklı fogum yaptım yani belli olmuyor doktora gitmeden anlasılmaz
One-life KTuba kızımda sık sık kanamam oldu hastane yatış ilaçlar falan yoluna girdi. Bi sorun yoktur umarım haberdar edin lütfen 🙏
azaeg KTuba doğum acile gidebılırsın FKA görülmüş müydü daha önce? Progestan prouluton türevi ilaç kullanımın var mı? Leke rengi nasıl kötü kahve mı açık kırmızı mı? Agır kaldırma veyahut ilişki durumu oldu mu bunlar önemli
KTuba Hiilyuss hastaneyi aradım doktordan haber bekliyorum gelirse gideceğim ama o sırada danışmak istedim
KTuba One-life ultrasonla bakabiliyor mu acildeki doktoarlar. Normalde şehir hastanesinin kadın acile gidiyordum ailemi ziyaret geldim buradaki en yakın şehir hastanesi 53 dakika uzaklıkta. Özel hastaneydi aradğıö gemşyormuş doktorda.
KTuba azaeg prosgestan kullanıyorum şu an günde tek sefer. daha önceki gebeliklerimden farklı olarak geç başladı bu sefer ve ağrım olunca endişelendim. Önceki gebelşkleimde iğne ve progestan olarak devam etmiştik. Ama genelllilöw 6 haftalıkken başlıyordu kanamalarım. Herhangi bir şey olmadı sebebi olacak sorduklarınızın arasından
azaeg KTuba bol su ıcıp usg baktır eğer kalp atımları var ise Allah korusun depo iğne yaptırabılır 3 gün koruyuculuk sağlıyor progestan formu oda. Progestanı da ıkıye cıkarabılırler. Ama eğer koyu kahve ise lekelenmen bence korkma eskimiş kanamanın gostergesıdır o parlak açık kırmızı lekelenme aktıf kanama olduğunu gosterır
KTuba azaeg kırmızıya daha yakın. Önceki gebeliklerimde de çok sıkıntılıydı. Bu stresi yaşamayacağıma inanmıştım tekrardan bakma gelince çok üzüldüm açıkçası bakalım yarın sabah acil bir kadın doğum uzmanına randevu alacağım. Hayırlısı Allah’ta teşekkür ediyorum geri dönüşleriniz için.
azaeg KTuba eski usul bacaklarının altına yukseklık koyup dınlenmeye çalış ve bol su iç çok gecmıs olsun umarım güzel soncular alırsın
KTuba azaeg azaeg iki çocuğum var biri 4 diğeri 11 aylık ve çocuklarla dinlenilmediğinden süreç daha sıkıntılı geçiyor. Amin inşAllh