glydr Merhabalar sezeryan olalı 1 hafta oldu ilk gebeliğim eğilip kalkarken hala çok ağrım var üzerine birde kabızlık yaşıyorum daha çok ağrım oluyor resmen oturup uzanamıyorum ne yapmalıyım ?
KendiEvimdeDeplasmandayim glydr merhaba sezaryende dikkat ederek bol hareket etmek, yürümek bana iyi gelmişti. Kabızlık bende yaşadım doktorum lavman önerdi, ilk başta probiyotik takviyesi aldım yine de çıkamayınca lavmanı yaptım. Lifli beslenmenizi öneririm bir süre.
Leylaa_ glydr henüz çok yeni ağrı olur 10 15 güne kadar toparlarsın . Fazla eğilip kalkma bol bol yürü su iç . 10 gun oturarak uyuyordum yatakta 10 gün sonra sırt üstü yatabildim 1 ay sonra yan yatabildim . Dikkat etmen lazım dikişlerine . Hayırlısı olsun
asaf23 glydr duphalac şurup kullanabilirsiniz çocuklara yazılan kabızlık şurubu ilk kullanımda rahatlatıyor
masalnes glydr bir şişeye su doldur işine kuru kayısı koy o suyu sürekli iç tuvalete hemen çıkacaksın
UrbanMom glydr bol bol hareket edin. Bende sezaryen doğum yaptım elimden geldikçe yürüdüm. Doğumdan 1 gün sonra lavman olmus biriyim sonrasında kabızlık yaşayan biriyim ve doktorum bol bol yürü bağırsakların daha iyi düzene girer dedi. Gerçekten de yürüyüş iyi geldi 10 gun sonra filan daha toparlamıştım. Bebişe bakacak birisi varsa yarım saat bile olsun eşinizle çıkın dışarıda yürüyün lohusayken çıkmak kotu bir şey olsaydı bana olurdu.