Elifoz Kızım şuan 10 aylık 8 kilo normal mi bilmiyorum ama bana çok zayıf geliyor. Doktoru minyon diyor normaldir diyor ama bana göre normal degil. Nasıl kilo aldirabilirim
Prensesannesiii26 Elifoz kilosuna değil sağlığına bakın derim her bebek bir olacak diye bir kaide yok genlerle alakalı da böyle olabiliyor ve bazı bebekler için ne yaparsanız yapın kilo almıyor gemiyle alakalı olduğu için sağlığı yerindeyse kilonun çokta bir önemi yok bence
Bhrysf Elifoz benim oğlumda aynı 😔 küçük duruyo ayına göre kilo alsın diye unlu çorbalar falan da yapıyorum zorla yiyo
Mutlu_bebegimmm Elifoz kuzum benim oğlum neredeyse 5 aylık. 4 ay kontrolünde 8.100 çıktı sen doktorunu değiştir bence. Burda vakit kaybetme uzman bir görüş al 💕
soyismimii1 youtubeye bebeğime ek gıda yazın , ilk çıkan sayfa, nohut çorbasından muhallebilere kavanoz mamasından kahvaltıya birçok tarif var kesinlikle yararınıza olacak videolarım olacaktır, su oranına kadar ölçü veriyorum bakmanızı tavsiye ederım :)
tubaelif Mutlu_bebegimmm neden bir anneyi üzüp daha da panik hale getiriyorsunuz ki? Persentile siz bakın bence
Elifoz Mutlu_bebegimmm doktoru normal diyor ama benim gorusumde küçük kendi ile aynı ayda olanlara göre
Mutlu_bebegimmm tubaelif doktora baktık canım biz. O söyledi zaten söylemesi gerekeni. Orda yazılan şeylerde bi ona mı takıldınız? Orada burda vakit kaybetmeyin uzman bir görüş alin yazıyor bunu göremediniz sanırım. Kötü bi amacım yoktu. Yine de özür dilerim