yagmurmoms1 Ay çok mutluyum. Allah herkesin evladına sağlık huzur mutluluk versin. Bugün 15 günlük pelvik bandajının faydası olmaya başlamış derecesi ilkine göre daha iyi çıktı. Daha yolun başındayız süreç devam edecek ama bu bile beni gülümsetmeye yetti😌
burcuipek yagmurmoms1 merhaba dereceleriniz nedir kaçla başladınız bebeğiniz kaç aylık Benım kızımın sol kalça 55 idi 6 haftadır aparat kullanıyoruz 58 oldu doktor 1 ay daha takalım dedi ozmana kontrol verdi umarım 60 derceyı görürüz de rahat ederiz çok zor bir süreç
yagmurmoms1 hellow tanamen iyileşmedi ama derecesinde değişme oldu. Yoksa sol tam çıkık sağda da vardı bşraz
hellow yagmurmoms1 o zaman bu gerçekten güzel bir gelişme ben hızla yerine oturacağını düşünüyorum biraz daha gayret.
hellow burcuipek canım merhaba muhtemelen çok yakında 60′ı da geçer .15 gün sonra da kontrole gidebilirisniz
yagmurmoms1 burcuipek merabalar şuan 3 aylık erkek bebek. Sağ bacak alfa 48 beta 61 di. Sol bacağa değer girmemişdi. Direkt tip 3 dendi. Sorduğumda tamen çıkık olduğunu söylerdiler. Şuan sağ alfa 58 olmuş sol bacak alfasıda 48.