O1Anne Kızlar son zamanlarda aşırı baş dönmem oluyor sersem gibi oluyorum özellikle akşamları neden oluyor acaba doktorada görüneceğim kulakla alakalı olabilirmi
busbus59 O1Anne ben onu gün içinde de yaşıyorum yarın kan değerlerime baktırmaya gideceğim. Ama mide bulantında varsa vertigo olabilir.
Acemiannee000 O1Anne bir kaç zamandır aynı şeyi bende yaşıyorum. Kan değerlerime de baktırdım temiz çıktı ama baş dönmesi ara ara devam ediyor
cookiesss O1Anne stres de yapabilir ya da kan değerlerindeki düşüklükler. Benim demirim düşüktü. Çok dönerdi başım. Geçmiş olsun. Umarım basit ve kolay birşeydir. Sıkıntın varsa biraz yoga programı indirip uygulayabilirsiniz.
O1Anne busbus59 mide bulantım yok canım sadece baş dönmesi biraz da baş ağrım oluyor yılar önce sinozit tanısı konmuştu
Elif337798 Benim de öğle oluyordı tüm vitaminler dipte kan değerlerin düşük çıktı kan verin bir baktırın böyle seyrederse kan takviyesi yapılacakmış bende çarpıntı sürekli olduğum yerde uyumada vardı gözlerim de kararıtdı saçım avuç avuç dökülür dğ
O1Anne cookiesss teşekkür ederim canım ☺️ benim d vitaminim eksik ilaç kullanıyorum zaten acaba d vitaminide baş dönmesi yapar mı ki
218029 Tansiyonda olabilir 15-20 gün benimde öyle sürekli dönüyordu küçük tansiyon hep 4-5 çıkıyodu dahiliye gidip kan verdim bütüüün değerlerim düşmüş vitamin kullanıyorum şimdi değerler bi tık yükseldi heralde dönmeler durdu
O1Anne 218029 eşim sağlıkçı nabzıma falan baktı tansiyon değil dedi sizin değerleriniz ne kadar sürede düzeldi
218029 O1Anne 1 ay olacak kullanıyorum vitaminleri 2. Kez verdim tahlil düzelmişti biraz daha devam dedi doktor