Minikcikler00 Mercimek köftesi Belki patates salatası Ispanaklı börek Pizza poğaça Haşhaşlı rulo börek tatlı şekilde Tiramisu Tahinli kurabiye Sizce nasıl eklemem ya da çıkarmam değiştirmem gereken şeyler var mı
bebikomomyy Minikcikler00 eğer çok kalabalık değilseniz haşhaşlı rulo fazla gibi geldi zaten ayrıca poğaça ve böreğiniz var tatlı olarakta tiramisu ve kurabiye yeter diye düşünüyorum
Minikcikler00 202025 sarmam var aslında buzlukta daha geçen onlara gittim onlar sarma yapınca ben değişik olsun dedim ama yapsam mı ki
Doga_sever Minikcikler00 boreklerden birini cikarip, yogurtlu mezeler ekleyebilirsiniz. Ya da kuru patlican dolmasj
talhamamy Minikcikler00 mantı olur makarna salatası havuç tarator kabak tarator kereviz salatası hangisini isterseniz
Doga_sever Minikcikler00 ben karisik kozlenmis patlican biber cok seviyorum yogurtlu. Hem pratik hem kezzetli :)
Gamze11 Minikcikler00 brokolili havuçlu turşulu Mısırlı çok güzel bir salata var yoğurtlu o da olabilir Ya da Elmas kurabiye Ya da nohut salatası Ya da pancar salatası
mobesebesir Minikcikler00 12 kisiymis misafiriniz haşhaşlı rulo börek yerine salata çeşidi olabilir bence patates salatasını da çıkarmayın kalabilirsiniz yenir