prp2727 Bebegimle ek gıdaya geçtik çorbaların arada bir patates koyuyorum acaba bundan dolayı mı lavabosu az az yapıyor hafif katı yapıyor bugün makat da biraz böyle kan gördüm muhtemelen kabızlıktan dolayı ben ne yapabilirim
zeynep1401 prp2727 hala devam ediyor mu sorun benim bebegimde 2 3 gündür yapmıyordu kakasını dün ıkınarak yaptı temizlerken makatindan biraz kan geldi ıslak mendile şimdi baktığımda da kızarık orası
prp2727 deniz255 yarım patates havuç mercimek koyuyordum bu çorbadan günde bir defa 6,7 tatlım kaşığıyla yiyordu
dygskerem prp2727 patatesi sürekli vermeyin kabız yapar hatta kesebilirsiniz şuanda armut falan yedirin yumuşasın kakası armutu haşlayıp ezip yedirin
deniz255 prp2727 irmik de verdiniz hep kabız yapan ürünler kuru kayısı haşlayıp ezip verirseniz sökülecektir geçmiş olsun
prp2727 zeynep1401 geçti evet sudocrem hemen geçirdi ayrıca kabuzlik için doktor şurup verdi bir içmesiyle kabizligi geçti
zeynep1401 prp2727 doktora yazdım bende fito krem sür dedi banada sudocream le aynı işlevi mi görüyor acaba