Kızlar dün öğlen benim 5 buçuk aylık oğlan ana kucağından düştü şöyle karşıya kendini attı parkeye düştü. Kafasının ön tarafını parkeye çarptı. Taş çatlasın 40 cmlik mesafe. Hemen azıcık ağladı sustu normal hayatımıza geri döndük bir sıkıntı yoktu akşam kayınvalidem geldi ama bu çocuk huzursuz falan diyor aslında onun yanındayken hep huzursuz ama o öyle deyince içime bir kurt düştü. Sonra gece yatarken işte ben onu gözlemliyorum uyuyamadım tabi. bir anda gözlerini açıp gülmeye başladı normalde hiç böyle şeyler yapmaz gecenin bir vakti. Eşimi kaldırdım ya dedim gündüzden böyle bişey olmuştu şimdi bu bana bi garip geldi doktora gidelim. Kalktık acile gittik. Ama ben sesleniyorum hiç bana bakmıyor. Gülüyor etrafa. Normalde duymadığım belki de farketmediğim bir mırıltılı var. Bebeklerde duymuştum ama oğlum yapmazdı. Kusması göz kayması bilinç kapanıklığı filan hiç olmadı. Gittik doktor dedi gayet iyi görünüyor ama sen farklılık hissettiysen gidin bi tomografi çektirin. Önceden tomografinin özellikle bebekler için zararlı olduğunu okumuştum. Dünyada tomografi çekmede birinci ülkeymişiz. Normalde çok çok gerekli olmadıkça çekilmiyormuş başka ülkelerde. Tomografideki görevli de dediki sizi etkilemek gibi olmasın ama çocuğunuz çok iyi durumda görünüyor, gece vakti kime seslenseniz bakmaz ben bile şuan öyleyim, çok yüksekten de düşmemiş bu cihaz çok zararlı çektirmeseniz daha iyi olur dedi. Biz de çektirmedik eve döndük. Ama geceden beri içim içimi yiyor. Sanki oğlum değişti yerine başka bi bebek geldi tamam gülüyor oynuyor ama nasıl anlatsam farklı gibi. Ben mi hassaslaştım nedir anlamadım gitti. Bunu da niye yazıyorum bilmiyorum belki biri içimi rahatlatacak bişey söyler. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ediyorum kızlar.