sevdapk Bebekleriniz ne zaman alkış bayat yapmaya başladı? Yani ne zaman taklit başladı aslında. Ne zaman kadar yapmaması normal?
seyma0661 sevdapk 8.ayda alkış yapmaya başladı kafa filan sallıyor 9.aydayız farklı bi hareket yok henüz he bide cilveleşiyor babasını görünce başını filan eğiyor saklanıyor 🫠
[silindi] sevdapk 7 aylıkken başladı. Alkış bay bay gel gel bir de seni seni yapıyor 👆🏼seni seniiii 😂😂
ruveyda_34 sevdapk her bebeğin gelişimi farklıdır burda bazı bebekler çok erken yapıyor bazısı yapmıyor annenler buna bağlı üzülüyorda benim çocuğum neden yapmiyor diye. Ama ortalama 9 aydan sonra bebekler yapmaya başlar doktorlarin dedigine gore benim bebeğim erken basladi ama sonradan unuttu birakti yapmayi simdi 1 yasinda bir aydir yine basladi yapmaya yeni seyler ogrenincede unutuyorlarmış
hayris09 Benim bebeğim 8 aydan itibaren alkış- gel gel yapmaya başladı ama her zaman değil kendi istediği zaman yapıyor
[silindi] 7,5 ayıikken alkiş yapti ama biz gösterdiğimzde yapmiyor kendi-kendine yapiyor, taklit sayilmiyor galiba bu, bay- bay gösteriyoruz yapmadi daha onu
ozgmom seyma0661 Benim kızımda 8. Ayda alkışı öğrendi ama biz yap deyince değilde sevindiğinde veya durduk yerde yapıyor sizinde öyle mi? Ama kafa sallamayı ben salladığımda oda sallıyor
seyma0661 ozgmom bazen alkış yap kızımmdiyince yapıyor bazen yapıyor. Şarkı filan çalarken yada yemek sonunda yapıyor