ikiaslanannesi Benimki 0 cıktı yeminle kdhskdjsksj Siz ne kadar popüler kültür kölesisiniz buyrun teste 🤣
NewMomm1 ikiaslanannesi popüler kültürün kölesi olmayı isterdim ama kölesi olamayacak kadar fakirim. Ne dysonum var ne iphone 17 pro maxım.
ShutUp ikiaslanannesi File marketin popüler kültür köleliği ile alakasını anlamaya çalışıyorum 🤔 Normal anam babam usulü market diye girip eksiğimizi alıp çıkıyoruz :)
3kedili2bebekli ikiaslanannesi Dubai çikolatası yedim çünkü çikolata severim 😂 File marketten alisveris yapiyorum Kokina esim almis bugün 😍 30 puanla adadan ayrılıyorum sanirim 😂
mrsjale ikiaslanannesi yüzde 30 👌🏻 Taşacak bu deniz izliyorum 🫢 Harf kolyemde var🙃 File marketten de alışveriş yapıyorum ürünleri hoşuma gider 🙃😄
Annesininguzusu ikiaslanannesi 40 puan 😂😂 Dubai çikolatası-dyson airstrait-harf kolye(oğlumun baş harfi)-kokina çiçeği aldım❤️
mahfat ikiaslanannesi Dubai çikolatası aldim ama baya sonradan bide Stanley termosum var iPhone 17 de yolda inşallah 😅😅😅😅
patlakprezervatif AtesPerisi ona da yok gözü ile bakabiliriz uzak şehirde birkaç bölüm izledim o da ilk sezondan 😅