AtesPerisi Kızlar kızımın cuma günü aşısı var 6. Ay aşısı kaç tane oluyor yan etki vs oluyor mu grip hasta bide dokunmaz dimi aşı yaptıranlar varmı aranızda
simseklivekalpli AtesPerisi iyileşince asıyı yaptırırsınız sağlık ocagına bilgi verin hastayken asi yapmiyorlar
seydanurshn AtesPerisi ben hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür ateş yapabilir dediler ama çok şükür oda olmadı
mirayel AtesPerisi merhaba bebeğime de 6. Ay aşısı yaptık iki gün önce kızım ara ara böyle boşluğa dalıyor susuyor. Normalde çok huysuz bir bebektir. Ama aşıdan sonra bi sakinleşti boşluğa bakıyor arada normal mi acaba sizde oldu mu
AtesPerisi incihanim_ Götürdüm canım hafif hırıltı var dedi antibiyotik verdi azeltin diye 5 gün kullanın dedi
simseklivekalpli incihanim_ doku iyileşmeye başlamış dedi şükür iyiyiz bi saatlik soğuk buhar vermem gerekiyor o sıkıntı bana çocuk değil 😂
fkanak AtesPerisi hırıltıya antibiyotik ne alaka ya bu herşeye antibiyotik dayayanlara sinir oluyorum.Soğuk nebul ver burnunu bol bol temizle çok huysuz olursa az cadpol yeterli bence
seydanurshn AtesPerisi zaten aşıları birleştirmişler tek iğnede ben de başta korktum ama bebek için daha iyi
mugy fkanak aynen öyle küçücük çocuklara antibiyotik vere vere küçük yaşta bağışıklık kazandırıyorlar bakterilere karşı
seydanurshn fkanak evet bende o şekilde serum fizyolojik ile düzenli temizliyorum hastayken beklediği zaman zaten enfeksiyon ilerliyor antibiyotiğe dönüyor maalesef
AtesPerisi fkanak öyle yapıyorum cnm zaten biraz ateş olcak gibi oluyor canpolat veriyorum bende anlamış değilim hava vs vermesi lazım o antibiyotik verdi inş geçer’de