Kuzularinanasi Deletedmom2987 kullandigin camasirdan bence.en basit ped (gratisin kendi markasi olan fln) de denedim hic yapismamazlik olmadi
1tosbikinannesiyim Deletedmom2987 gece tak cnm sende gündüz olsa da onlar baya uzun oluyor ben bi de sıkı çamaşır giyerim mesele huyumdur 🤣 o kaysada çamaşır salmaz onu biyere 🤭
Deletedmom2987 1tosbikinannesiyim geceden başka ped kullanamıyorum ki el kadar diğerleri ama kayıyor lanet 🤣
NariNariKiminYari Deletedmom2987 normalde tampon kullanıyorum ped kullanmak zorundaysam molped pure soft cilt dostu olanı kullanıyorum tangada bile kaymıyor
1anne1cocukk gizematadeniz primayı denemedim ama bi kampanyası vardı bna ücretsiz günlük ped fln yolladılar
Tugcebb Deletedmom2987 molped pure soft gece kullanıyorum. 4 numarası var sanırım en büyüğünü alıyorum. Gece de aynısını kullanıyorum gündüzde. Diğerlerine göre daha minimum hasar 😂
Huma_kus34 Deletedmom2987 kotex hıc kayma yapmadı ayrıca bıme çok uyguna gelıyo arada ben stokluyorum yoksa gratısde galan gerkesız pahalı gercketen gece olanı alıyorum uzun süre gıdıyo bana
Deletedmom2987 1anne1cocukk tampon denedim bi kere ama o hissiyatı sevmedim o yüzden menstural kap da denemedim oda rahatsız eder diye
aslanmomy Deletedmom2987 evet maalesef bende de oluyor bazen altımı belli olurmu nasıl yapıcam derdine düşüyorum
Aloneeee Deletedmom2987 molped,orkid,kotex kullanıyorum hangisi fiyat olarak uygun olursa yani 😂 ama hiç kayma yaşamıyorum. Yanları yani kanatları iyice yapışıp tutuyor hatta sökerken cart diye çıkıyor nasıl kayıyor ki sizin anlayamadım
san1 Deletedmom2987 sorun pedlerde değil iç çamaşırınızda naylon karışımlı iç çamaşırlarına pedler yapışmıyor pamuklu çamaşır tercih ediniz