Havvahmet Merhaba anneler 10 gunu asan kaka yapmama sorunu 2 aylıktan berı yasıyoruz ılk basta 3 gune cıkyı aonra 5 sonra 1 hafta sonra 10 gune cıktı kaka yapma suresı doktor takıp verdı 10 gunu asarsa lagman verdı basına gelen var mı boyle bır durum
busbus59 Havvahmet evet 13 gün yapmamıştı bu çok normal bir süreç ama size tavsiyem kesinlikle lavman yaptırmayın benim doktorum öyle şeylere karşıydı. Eğer buna alışırsa bir daha hep lavman yaptırmak zorunda kalırsınız. Fitil bile kullandırmadı bize. Kendisi ne zaman yaparsa o zaman yapıyordu bir süre sonra bende gün saymadım kendi haline bıraktım zamanla düzene girdi Zaten
mertseda Havvahmet lütfen su dışkıya KAKA DEMEYİNİZ ya biraz bilgili olun araştırın  işte biraz okuyun lütfen araştırın merak edin
hellow Havvahmet 2.ayın başı ise normal .Ben en başta doğru mama takviye edilmesini tavsiye ederim.Sıcak ve tok tutmak .
Havvahmet busbus59 ilk defa 10 gunu gecınce yaptı evet bende oyle okumustum alısırsa bagırsakları tembellesır dıye ınsallah gırer duzene ne kadar surede gecmıs tı
busbus59 Havvahmet uzun bir süre devam etmişti yavaş yavaş günleri azalıyor zamanla. Tam olarak da 5 aylıkken geçmişti
Havvahmet hellow doktor bırsey demedı ılk 10 gunu gecınce lagman yaptı bazen olabılıyor bebeklerde takıp edelım dedı 4. Ayda kontrolde
hellow miniminisevgili canım mamaoda sıcaklığında olması yeterli fazla bekletmeden tüketilmelidir.Karnı sıcak tutulmalı yenidoğan ise ki zaten kış ayındayz malum . Ağustos da olsa bunu öneriyorum .Ilık duş vs..Fitil yerine Max 10 gün geçtikten sonra doktor kontrolünde takip edilmesini öneriyorum ama geçici bir durum anne sütü ise zaten çok nadir kaka yaparlar .