pnarcayoglu Ya bu nedir Allah aşkına ya çıldırmanın eşiğine geliyorum nasıl bir aydır bu arkadaşlar durmuyor yemiyor ağlıyor uyumuyor yemin ederim kendimden geçtim artık aynada tanıyamıyorum kendimi
seyma0661 pnarcayoglu 9 ay 2 günlüğüz. bugün sadece 50dk uyudu sabah 8den akşam 17.15e kadar. Uyutmayacaktım ağla zırla uyudu bir saat sonra uyandı bidaha uyumamak için ağladı filan çok zor bi süreç
alpsr pnarcayoglu aynıyız 2 aydır mahvetti beni gerçi hep aynıydı ama yeni eklenen ayrılık kaygısı. gece sık sık uyanmalar bugün bide uyku sersemiydim saçımı çekti uykusuzum zaten çıldırcak gibi oldum ağladım artık eşim geldi eve geceleri 10-15 kere kalkıyordur zaten geceleri emzirmekten memem koptu
aslananne27 pnarcayoglu dün 8 aylık olduk bugün aynı şeyleri yasıyorum ne zaman bitecek bu 8. Ay atagaı umarım 1 ay dır sadece çok uzun sürmez
TQYmom2525 8 ay 20 günlük bebeğim, aynı durumdayız, gündüzü geçtim gece uykusu çok kötü , eskiden gece 4-5 saat kesintisiz uyurdu , şimdi 1 saat bile değil
pnarcayoglu @acelysmom 8.5 aylığız 3 gündür böyle ve geceleri çok sık uyanıyor 4 de uyanıyor bu ara ve mıkır mıkır bi türlü uyumuyor
TQYmom2525 pnarcayoglu dişdenmi acaba,alt dişleri yeni çıktı 17 gün önce, üst zor çıkıyormuş deniliyor
elfmrl123 nurzeyd06 bitmiyor bacım 1 hafta sonra yaşına girecek ömrümden ömür gitti halada gidiyor geceleri uyku falan yok nöbetteyiz artık sabah olsun diye dua ediyorum öyle zor geçiyor
hsznysr 8 ay 5 günlüğüz ne uyumak biliyor ne başka bişey sürekli yanında olucam mutfağa gidemiyorum temas halinde sürekli durup dururken başlıyor ağlamaya üstelik regl oldum acayip ağrılı geçiriyorum bayılıcam kalıcam bir yerde çok yoruldum.
nurzeyd06 elfmrl123 benimki daha 5 buçuk aylık düzeni oturmadı zaten de düzelir diyordum umudum vardı 😂
elfmrl123 nurzeyd06 ben de hep öyle diyordum şu geçsin düzelecek bu geçsin düzelecek gittikçe daha kötü olmaya başladı 😂😂
gokcen_ pnarcayoglu Bebeğim 16 aylık ve bizim de en zor dönemimiz 8 aylıkkendi .iştahı kesildi ,krizler yaşadık korkunçtu.geçeceğini düşün
ipeksibel pnarcayoglu berbat bir ay canım hele sonrasi daha beter sen kendini alıştır ona odaklanma müzik dinle işler zaten yetişmiyor kendini sıkma bırak herşey olduğu kadsr artik
pnarcayoglu @TQYmom2525 bizim üstler çıktı ilk hiç anlamadan altlar zor çıkartıyor sanırım bi tanesi çıktı da diğeri daha yok
pnarcayoglu @nurzeyd06 benim en güzel zamanım 5. Ay ve 7. Aydı harika aylardı ya 4.ayda da demiştim ama bu daha betermiş yani