bebitonunannesi_ Kocam beni dinlemiyor. Evi satıp kiraya çıkartacak parayı da kesin olmamakla birlikte topraktan eve bağlayacak. Bunda kâr var mı? Deneyen var mı?
Hatice001 bebitonunannesi_ maddiyatınız aşırı iyise var sıfırdan ev olacak ama satması da mesele yani haa dediğin zaman satılmaz. Ev kaç ayda teslim olacak mesela. Bugun sattığın eve yarın müşteri bile olaman ama benim görüşüm hiç ama hiç bulaşmam
bebitonunannesi_ bebitonunannesi_ offff 😔annem batırsın rahatlasın bi kere merak etmiş diyo ama sefaleti sonra ben çekiyorum
bebitonunannesi_ Hatice001 zaten çok riskli ama dinlemiyor. Bi kere satıp arsa işine girecem dedi şimdi de bişiler zırvalıyo amacını tam söylemiyo ailesi sürekli sat diyo. Abisi sattı batırdı parayı
Uykusuzhergeceeee bebitonunannesi_ öyle şu olur mu canım. Kurulu düzeni bozmaya gerek yok bence batma uğruna hele
minnakanneyim bebitonunannesi_ bu devirde ev satıp kiraya çıkmak akıl işi değil bide işin garantisi yok elinizdeki maldanda olmayin
bebitonunannesi_ minnakanneyim anlamıyo, ya bu şekilde bile yarı aç yarı tokuz nasıl kira ödücez, annem batırsın rahatlasın ,bizi dinlemiyor diyo
Deletedmom_985 bebitonunannesi_ borcu olabilir mi sizden sakladigi basinizi sokacak bi eviniz var delilik etmesin ya umarim ikna edebilirsin
Hatice001 bebitonunannesi_ bu yüksek özgüvenli kocan canım ne iş yapıyor o zaman maaşı aşırı yüksek ki evin parasını umursamıyor bile
bebitonunannesi_ Hatice001 inşaat işçisi. Bikaç gün işe gitmedi diye karnımızı doyuracak para bulamadık şu ara
bebitonunannesi_ Hatice001 ya kira da çektim, kıstığında kısıyor. Gezmeye yemeye giyinmeye hasret kaldığımı bilirim. Babamın sayesinde bu evi aldık
busradurukilic bebitonunannesi_ kesinlikle sattırmayın satılan mal yerine alınmıyor heleki güvenilir planlı kovanız yoksa
alpmila bebitonunannesi_ eşiniz o parayı çevirecek mi Önemli olan o güvenmiyorsanız asla yaptırmayın rezil olursunuz
bebitonunannesi_ alpmila hiç kimse güvenmiuo eşime, kim duysa bırak batırsın diyo. Bende güvenmiyorum, eşim ve ailesi saf gibi dolandırılıyorlar, işlerini bilmiyorlar. Elimi gaza getiren ailesi
rhal bebitonunannesi_ temelden ev almayı asla tavsiye etmem. 2017 yılından beri tapumuzu almaya çalışıyoruz ama mütahit battığı için imkansız. Evi satıp üzerine biraz daha ekleyip yeni 0 tamamlanmış bir ev alınacaksa tamam derdim ama temelden olacaksa şahsen ben izin vermezdim eldekinden olmakta var
bebitonunannesi_ rhal bizim araba 300₺ eder acaba arabayı satsak 3+1 alabilirmiyiz? Sıfır 3+1 imkansız almamız bence😔