mity bebeğim 5 ay 5 günlük oldu 4. Ay atağı bizde 3.5 aylıkken başladı sanki hala artarak devam ediyor gibi atak mı değil mi sorun ne anlayamıyorum. Atağı dibine kadar yaşadık tam bitiyor galiba dedim geceleri neredeyse saat başı uyanmaya başladı gündüzleri hep ağlaya ağlaya uyuyor. Gözlerini ova ova kıpkırmızı yapıyor ama uyumamak için ağlıyor. Ayağıma yatırır yatırmaz ağlıyor zorla uyutuyorum zaten uykuları da çok kısa yarım saat 40 dk maximum. Ne yapacağımı şaşırdım atak mı huy olarak mı kaldı başka bir sıkıntısı mı var. geçen haftalarda hastaydı iyileşti rota aşısı oldu aşıdan beri kaka seyrekleşti. kakayı 3 güne 1 yapıyor aşıdan önce her gün yapardı o rahatsız ediyor desem gaz çıkarıyor ama karnı sertte değil. Dişte yok görünürde
nursemom05_ mity bizde böyleyiz. Her gün bi sebep buluyorum. Sonra başka sebep sonra başka sebep 😅 günler böyle çok hızlı geçiyor umudum 6. ay 🤲🏻
Ozlem111 mity benim kızımda aynı böyleydi şimdi 4,5 yaşında hala uyumayı sevmiyor bence karakteri bu şekilde bende zorla uyuturdum uyumazsa aşırı huysuz olurdu uyuyuncada azıcık uyurdu
mity nursemom05_ böyle böyle büyüyüp gidecekler heralde. Biri bitti derken biri başlıyor sebebini bilsem çözümünü de arayacağım ama sebebini bilmiyorum ki
mity nursemom05_ yada çocukların huyu böyle biz atağa dişe falan bağlayıp beklentiye giriyoruz ha bitti bitecek derken çocuk büyüyor zaten
nursemom05_ mity aynen böyle böyle büyüyecekler inşallah ☺️ benim ikinci çocuk çokta takılmıyorum Allah ömür versin büyüyorlar cidden ☺️
giqu mity biz de böyleyiz. 5 ay, 2 gün. Gaz sorunu hala bitmedi, o da uykusunu bölüyor. Of çok uykusuzuz. Kendimi geçtim, bebeğime çok üzülüyorum.
nursemom05_ mity huyu olduğunu sanmıyorum. Benimki aslında sakin güleç bi bebek. Onu rahatsız eden şeyi bulsam belki rahatlayacak 😅