hilalsmz Bebeğini bizim gibi pilates topunda uyutan var mı önceden kucakta sallıyorduk diz kapaklarımız mahvolunca pilates topu aldım şimdi bagımlısı olduk krize girdiğinde sakinleşiyor vs işimizi çok kolaylaştırıyor ama nasıl bırakıcaz tavsiyesi olan var mı
ates06 hilalsmz 3. Ayda meme reddi sürecinde bi başladım 8.ay olmak üzere hala pilates topunda emiyor uyuyor tek ben böyleyim sanıyordum 😁
minnakbaby hilalsmz ayy bennn :) İlk cocugumda full plates topu kullandım. 2. Dogmadan da platosu topunu aldım hazır ettim yani o derece😂 plates topu candır kurtarıcım benım. Bırakma meselesine gelince 1. Cocugumda 2yas civarı yatakta uyutmayı öğretmiştim o zaman otomatik bıraktık
BongomyaPrensi hilalsmz 1 yaşında bitiyor diyebilirim benim bebem de ancak 1 yaşında meme bağımlısı oldu o zaman meme reddini yendik zamanla emeklemeye yürümeye başlayınca kendi sakinleşicek ztn siz ihtiyaç duymadan
hilalsmz minnakbaby 2 yaş mı ayy 1 yaş civarı işe başlamayı düşünüyorum nöbet usulü çalışıyorum annanesi bakacak bakalım nasıl yapcaz onlara da alayım bari bi top. 😂😂😂
minnakbaby hilalsmz bemce plates topu bırakılması zor bısey degıl. Ben kaynanamda yada başkasının evinde odada gezerek uyuturdum topun yerine Baska destek koyuyorsunuz tabı mecbur olarak. Yani işe baslasıgınızda da bı care bulunur bence :)
BongomyaPrensi hilalsmz evet normal benim oğlum da öyleydi 3 aylıkken başladı tam 1 yaşına kadar meme reddi devam etti 1 yaşında birden meme bağımlısı oluverdi Mama almıyordu hamakta veya bohcada sallayıp öyle emziriyordum ama geçici bi süreç emin olun 🌸
dnat Benim kızım 9 aylık çözümü uyku eğitimi ile buldum maalesef :) daha da bağımlılığı artmadan kestik yoksa ne dışarı çıkabiliyoduk ne de başka bir yere gidebiliyoduk bir tek top ile uyuduğu için :(
Tatlican hilalsmz Nasıııll Ayy ilk duydum topta sen oturup bebek kucağındamı. Anaamm ya düşerseniz🙈🙈🙈