elifnevos Görümcemin oğlunun doğum günü için güzel bir oyuncak bakıyorum ama ne alabileceğimi bilemedim bir türlü. Önerebileceğiniz bir oyuncak var mı? Güzel bir şey olsun istiyorum. Bu arada çocuk çok hareketli bir çocuk asla oturmak bilmez. Haliyle oturarak oynayacağı bir oyuncakdan ziyade onu yorabilecek enerjisini atabileceği bir oyuncak olursa daha çok seviniriz.
Deletedmom_216 elifnevos aslinda tam tersi oturarak oynayabilcegi bi oyuncak olsa daha iyi olmaz mi? Ama onun ilgisini ceken, merak duyabilcegi, onu yaoarken keyif alabilcegi bisey olsa bence daha iyi. Hem oturmus olur annesini de yormamis olur. O oyun oynarken annesi de dinlenmis olur. Ama onerebilcegim bisi yok maalesef bu konuds 😂😂 mini legolar olabilir belki hem infe iscilik detay isteyen bi oyuncak
elifnevos deniz255 var mı trendyoldan önerebileceğiniz? Aklıma geldi çok baktım ama yorumların bazıları çok içime sinmedi. Başka şehirde oturuyorlar. Direkt onların evine sipariş edeceğiz.
elifnevos Deletedmom_216 lego markasının oyuncağlarından almak geldi aklıma ama evde 4 aylık bir bebek daha var. Parçalar çok küçük diye biliyorum. O yüzden çok emin olamadım açıkçası
deniz255 elifnevos he yok ya ben canlı almıştım internetten almadım hiç çünkü dışarda alınca deniyorduk vs aldığımız yerde. İnternetten alacaksanız o rizikolu olabilir çünkü diyelim çalışmadı iade vs süreci sıkıntılı. Ay başka da aklıma gelmiyor bilen biri yazar inşallah
Deletedmom_216 elifnevos hmm evet o yuzden biraz tehlikeli olabilir bebek icin agzina vs atabilir Allah korusun aklima baska gelmedi valla canim ya
nayirnolamaz06 elifnevos kumandalı helikopter,kumandalı arabalar hotweells küçük otoparklı arabalar bunlar geldi aklıma
elifnevos nayirnolamaz06 kumandalı oyuncaklar aklıma geldi ama bozuk gelir falan bilemem sonuçta tereddütte kaldım. Direkt evlerine kargolayacağım ama hotweals mantıklı geldi bakayım bi ona. Teşekkür ederim
Zumra_Fatma elifnevos üçlü tahtirevali alın hem üç kişi bine biliyor hemde üç kişilik olduğu için ortaya binip kendisinde sallayabilir
elifnevos CuteBadesMama 1000 TL kadar. Bir de spiderman panduf aldım evde giyinir diye. Diğer görümcemin oğluna kreş hediyesi olarak almıştım çok beğenmişti. Doğum günü bahanesiyle sipariş ettim. Bir de oyuncak alayım dedim.
Zumra_Fatma elifnevos eşim kızıma bimden almıştı çocuklar geldiğinde bir ve ya iki çocuk kızımla birlikte binip sallaniyorlar baya iyi yani
CuteBadesMama elifnevos Şöyle sanal gerçeklik kartları var. Benimde favorilerimde. Çok hareketli olduğundan bahsetmişsiniz. Yaşına uygun olduğunu düşünüyorum ve 4 yaş teknolojiyle tanışmıştır muhtemelen, telefondan kartları sanal gerçekliğe çevirir ailesiyle oturup zaman geçirmesinede faydalı olur, kartlara benzer kitapları varsa bir yandan onları okuyarak desteklenebilir. Link paylaşmak yasak olduğu için görsel ekledim. Markayı inceleyebilirsiniz.
merkursavascisi_06 elifnevos ben yeğenime 4 yaşında bunu almıştım o çok mutlu olmuştu. Ama 2021 de almışım tabi şimdiki çocukların kendiliğinden oluyo böyle oyuncakları😅
elifnevos merkursavascisi_06 yaa çok güzelmiş. Evet bunun gibi oyuncakları sevebilir. Bakayım bi bunun gibi olanlara. Arabalara ve iş makinelerine karşı bambaşka bir zaafı var😅