elifbern
elifbern benim de 6 haftamda pozitifmis aynen 3 tane kontrole gittim hiçbiri farketmedi ki kan sonucumu gösterdim hepsi idrar yolu enfeksiyonu üstünde durdu ikili test sonucuna bakarken farkettim hemen doktora gittim ama 13 haftalık olmuştum.dogumdan sonra ömür ılık sıvısını alamadılar alsalardi içim rahat edecekti ama bütün testler negeatif çıktı ve işitme,gorme ve beyin ultrasonlafi da temiz çıktı .Geçen hafta gittik doktora igg pozitifti sadece şimdi değer 650 den 2 hafta içinde 200 düşmüş buda benden antikor olarak geçtiği anlamına geliyormuş .Zaten seninde tam olarak geçirdiğin belli değil dedi doktor .sizinkide yalancı pozitif olabilir .Bu hastalığı çok araştırdım ilk 3 ayı bulasirsa düşükle ya da ölümle sonuclaniyormus ya da ağır hasar birakiyormus cocukta gebelik sonunda ise daha az hasar birakiyormus. Sadece korkum şu benim yaşadığım yerde ender vakalardanim ve doktorların hiç bilgisi yok misal kan verip değer düşüşü takip ediliuorsa neden omurilik sıvısı almaya çalıştilar ki beceremediler kacc yerinden delmisler çocuğun ve bebeğim hiç iyi değil her şeyden korkuyor, altini açınca sesi kisilana kadar agliyor bayılacak gibi oluyor altını hemen değiştiriyorum. Kimsede net konuşmuyor doktor neredeyse kan ver git eve diyecek o derece hiçbir açıklama yok soru soruyorum cevapta yok.