annesininaski_ 33 haftalık gebeyim aşırı terliyorum , kokuyorum daha dün gece duş aldım ama bugün yine kokuyorum . Çok rahatsız olmaya başladım . Eşim de bunun farkında . Varmı benim gibi olan çözümü nedir
lillilos annesininaski_ aktardan cilt şapı al duş altıktan sonra ıslak kol altına cilt şapını da ıslatıp sür sonra gelip burada benim için dua et 🙏🏻 Lazerden sonra koku problemi yaşamıştım 3 gün net kokmuyor Doğumdan sonra yine başıma geldi bu kez 3 gün sürmüyor ama zaten çok elzem bi durum olmadığı sürece 3 gün duş almamazlık yapmadığım için problem olmuyor
mertun annesininaski_ doktora sormustum hormonlardan oldigunu soylemisti. Dogum sonrasi da devam edip sonra kendiliginden geciyor.
annesininaski_ Koltuk altlarim tertemiz . Rollon deodorant vs. Kullanıyorum ama iki üç saat sonra duş almama ragmen yine ter kokuyorum .
Gzdzeynep annesininaski_ o rollonlar işe yaramıyor ben de hamilelik ve emzirme döneminde terim aşırı kokuyordu. Hindistancevizi yağı ve karbonat karışımı deodorant kullanmaya başladım sıfır koku. Hindistancevizi yağı ve karbonatı macun kıvamı olana kadar karıştırıyorsun doğal deodorantın hazır. İkisi de antibakteriyel özellikte olduğundan koku yapacak bakteriler oluşmuyor koku da olmuyor.
Biskusunannesi Valla benimde genetik heralde tüyüm felan yok koltuk altımda ama duştan çıktığım an terlesem kokardı . Karbonatlı su ile krem yapıp sürüyorum koku olmuyor bendd
Always-be-happy_Always-smile lillilos Hamile kadınlar ve çocuklar şap içeren ürünlerden uzak durmalıdır. Alüminyumun gelişmekte olan sinir sistemi üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Ayrıca şap tercih bezlerini tıkıyor. Koltuk altı sakıncalı göğüs bölgesiyle bağlantılı. 33. Haftadasınız süt kanallarınızı tıkayabilirsiniz sütünüze geçme riski de yüksek. Çocuğunuzun kolostrum yerine şap içmesine sebep olmayınız.
Always-be-happy_Always-smile annesininaski_ 1 tatlı kaşığı karbonatı su ile hamur kıvamına getirin. Koltuk altınıza sürün 5-10 dakika sonra ılık suyla durulayın. Bu daha doğal ve daha sağlıklı bir yöntem
lillilos Always-be-happy_Always-smile aaaa ben şok 😱 hamileliğimde dahil ve sonrası 4 aydır hep kullandım yıllardır da kullanırım şuan hatırlamıyorum ama net araştırmışımdır ya da dr sormuşumdur öyle bir şey görsem bırakırdım Ya da doğal diye umursamadım mı acaba panik oldum şuan peki sonuçları ne olur 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️