Edaerven Ya k. Bkamyın ama yardma ihtiyacım varr .. ayıptır soylesı eşimle birlıkte olduktan sonra kanamam olduu adet olmuş olablirmiyimm 2 bçuk aydır doğum yaptımm yardm edermsnz fikri olan bsey yazsn ..
Betmuncur Edaerven ne ayıbı canım estağfirullah burda zaten millet sizin ilişkinizle ilgili bi durum olursa yardım etmek için(artık nasıl bi yardımsa) bekliyolar. Hanımefendi tabiki adet olabilirsiniz neden olmasın biraz sabredip görebilirsiniz ne olduğunu buraya sormak yerine bekleyin birazcık.
Asyaaihsnser Ya ayıp gerçekten bu kadar özelinizi yazmayın Günah eşler arası mahrem şeyler 3. Bir kişiyle dahil paylaşılmaz
deletedmom247 Betmuncur Ne ayıbı canım demişsin ya ona gülüyorumm tam benim konuşma tarzım bian gözümde canlandırdım 😂😂 Haklısınız vallaa burası çok değişik ya neler neler okuyorum bazen kapatıp gitsemmi acaba diyorum sonra canım sıkılıyor geziniyorum napimm 🤷♀️🤦🏼♀️
Betmuncur deletedmom247 düşüncelerimiz de aymışmış demek ki. 😁bende can sıkıntısından giriyorum ama böyle postları görünce hepten canım sıkılıyo