Rabialina Merhaba anneler birşey soracam normal doğumdan sonra kilo alıp kolay kilo veren oldu mu nasıl yaptı fikir verebilir mi ? 😩 etrafımdaki herkes durmadan söyleyip duruyor sıkıntıya girdim 😤
Mltmokty Rabialina valla 64 le hamile kaldım 72 le doğuma girdim normal doğumdan 10 gün sonra 58 e düştüm bende anlamadım emzirdikçe veriliyOrmuş extra hiç bişey yapmadım deli gibi de tatlı yiyorum
deletedmom1101 Rabialina dert etmeyin Rabia hanım biraz dengeli beslenme ile kısa zamanda üstesinden gelebilirsiniz 😌
tco Rabialina 57 ile hamile kaldim 72 ile doguma girdim. 40 im ciktikarken 62 Kiloydum. 1 ay oyle kaldim baktim artik kilo veremiyorum. Pantolonlarim olmuyor. Diyetisyene basladim 2 haftada 2,5 kilo verdim🤗🤗
Rzgrmrv93 Mltmokty aynı bende öyle 99 ile hamile kaldım 107 kiloyla doğuma girdim 15 gün sonra 92 kiloydum bende birşey anlamadım 🤣
Rabialina Bende yemeğe ve tatlı ya çok düşkün oldum ama kiloda aldım veremiyorum çok kafama takmış durumdayım 😩etrafımdakilerde söyleyince değişik oluyorum 😏😏
Aygunnn Rabialina sorma canım Aynı şey bende de var 58 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım türlü aldığım kiloları veremiyorum aksine her yediğim kilo oluyor
Aysulsn deletedmom1101 zkusagianne hhahahah sınırlı versin 10 kilona talibim verirsen asla hayır demem 😂