zweifachmama Bebeğim sürekli kusuyor ve üst değişiyoruz günde 4 defa oluyor bıkkınlık geldi iki kızım daha var onlarda böyle bişey yaşamamıştım aynı durumda olan varmı ne önerirsiniz
twinmom5450 zweifachmama 4 ay 3 günlük ikizlerim var kızımda asla yok ama oğlum devamlı kusuyor önlük yıkamaktan giydirip soymaktan yoruldum ama kilo alımı da gayet iyi doktorlar normal dedi ne zaman geçecek bilmiyorum
buniii Okadar çok kusan bir bebeğim vardı ki evden dışarı çıkmaya kucağımıza almaya korkardık ve öyle bir kusmaydı ki dolu dolu ama ek gıdaya başladığımız gün bıçak gibi kesildi kusmaları
twinmom5450 gygo merhaba şuan henüz tadı gibiyiz doyumluk ek gıdamız yok kusmamızda devam ama gün günn azalıyor gibi umarım geçecek şuan salyayla başımız belasa
twinmom5450 gygo bende diş gibi düşünüyorum ama daha ufaklar sanki 34 haftalık doğdular düzeltilmiş tarihle 3.5 aylık gibiler bu kadar erken diş gelir mi bilmiyorum walla
gygo twinmom5450 damakları doluyordur o da salya yapar benimkisinde elleri hep ağzında ama bişi yok şimdilik