maviportakal_ Bebeğim 3 aylık hipp marka mama kullanıyorduk günde 2-3 kez çok kusuyor içtikten sonra başta böyle bir problem yoktu aptamil prosyneoya geçmeyi düşünüyorum kullanan ya da başka bi mamadan memnun kalan var mı biliyorum bebekten bebekten değişiyor
user2406 maviportakal_ ilk aptamıl denedım 1 ay cok kotu gaz oldu sonra preseynoya gectım oda berbattı sonra hıp denedım 2 ay oda kusturdu ama kakası duznee gırdı baya sma ya gectım ısal ve gaz yaptı golden goat kullanıyorum sımdı kabız yapıyor yanı ıkı gund efaln katı oluyor ama gaz yapmıyor kusturmuyor tadınıda sevıyor
maviportakal_ user2406 yaaa ne kadar çok denemişsiniz aptamil pronatura ilk doğduğunda denemiştim kabızlık yaptı gibiydi açıkçası ilk çocuk olunca emin de olamadım o yüzden prosyneo mi şans versem dedim golden goatı hiç bilmiyorum
maviportakal_ Badeninannesi_35 içeriğini çok eleştiriyorlar bebelacın ama çok kullanıcı var memnun olan sayısı da çok emin olamadım
lasar maviportakal_ aptamil hipp ne varsa denedim en en iyisi bebelac gold 0 gaz 0 kabızlık mükemmel bi mama
altay2123 maviportakal_ bebeğim 6 ay 3 günlük hep Aptamil kullandık ve memnun kaldık son zamanlarda hep kusuyordu doktor mamasını değiştirin demişti bizde bebelac gold’a geçtik şuan için sorun yok ama aptamilden de memnundum sadece son donemlerde kusuyordu oncesinde hiç sorun yaşamamistik
zeynepyildiz Vallahi benim bebeğim de bebelac Gold kullanırken sürekli kusuyordu ne zaman hipp organik combiotic kullanmaya başladık bebeğim rahat etti o günden beri bir damla kusmadı her bebeğin bünyesi çok farklı oluyor 😞