zeyn6 balkuzusununannesi 2. Ayından itibaren başladı oturmaya 5-5.5 ay falan ama ilk aylarda duruyordu baya seviyodu ve 5. aylarda durduğu dk azaldı ağlamalar çoğaldı temizledim bugün kaldırıyorum veda ediyor bize😅
ggrqnitt balkuzusununannesi bence ikinci el alın herkes birkaç ay kullanıp kenara atıyor o kadar para vermeyin manuel almadıysanız manuel alın benim bebeğim de çok sevmedi
nurcanbb balkuzusununannesi merhaba bende elektrikli sallanan ana kucağı var satmak istiyorum düşünür müsünüz
lina01010 Kullanamadık biz 😅 ya o biraz şans meselesi bebek severse kullanır şansınıza. Biz sadece öle yatırdık bazen . Yani sabit olanlardan alaakta olurmuş. Boşuna okadar pra vermişim
minikaslancik zeyn6 benmki kaydırak yapıyor resmen onu shshdjdc önünü bağlamadıgım an kaydırıyor kendini bence güzel ya
lina01010 balkuzusununannesi eğer kullanırım derseniz temiz ikinci eller var onlardan bakın. Bennöyle yaptm. Yarı fiyayına aldm sıfır gibiydi. Baktm sevmedi bnde biraz kullanıp ssattm aynı fiyata
minikaslancik Otomatik almayın diğerleri çok iyi bence parasını sonuna kadar hak eden ürünlerimin arasında djdjck bizimki merfbaby oyuncaklı olan