betamom hahaha Ben Düşürmedim o kurdu içinize yani herhangi bir kadın doğumun doktoruna gidip koruma yöntemini size sorduğunda Siz geri çekilme dediğinizde Doktora bile bir gülümseme ile size bunun mümkün olmadığını her şekilde hamile kalma olasanızın olduğunu söyleyecek yani o yüzden bence prezervatif daha iyi tabii kadınlar olarak rezervatiften açıkçası çok açıkça söyleyeceğim ama biz de durumu almamış olabiliriz almıyor olabiliriz ama bir spiralden ya da bir haptan hormonlarımızı düzene sokacak farklı bir şeyler yapıp düzenini bozacak farklı bir şeydense bunu yapmak daha mantıklı geliyor bana Ben de kullanmıyordum şu an kullanıyorum Çok şükür iyiyim yani hatta rekor kırdım diyebilirim üç buçuk yaşında kızım 3,5 yaşına kadar neredeyse kaç kere hamile kalıp düşük yaptığımı hatırlamıyorum bile geri çekilme yöntemiyle beni de aşırı yıpratmıştı Şu an bunu denedik ve şükür rekor kırdım dört aydır öyle bir risk yok hamdolsun ki olmasın Allah olmayanların kucağını doldursun Ben artık hatayı bile tahammül edemeyecek durumdayım🤣🤣🤣