Alpereniannesi52 Kızlar dünden beri dinlemediğim ses kalmadı ve bişey yok anlamadım nasıl alınıyor ki bana ne bir bilgi nede link ve ne de setimiz al butonu var yapanlar yardımcı olur mu şimdiden teşekkürler 🤗🌸
aptallarsiziii Alpereniannesi52 ben yaptım ama eğitim seti talep ettiğimde asla ilerlemiyor devam et kısmında genel olarak sıkıntı var sanırım
yldzzz557 Alpereniannesi52 60 videoyu tamamladiktan sonra videolarin olduğu baslikta egitim seti talep et kısmı aktif oluyordu ve adres vs girdikten sonra talep tammlaniyordu. Su an benim talebim olduğu icin tekrar talepte bulunamiyorum görünmüyor ama galiba sorun varmış bir gonderide öyle okumuştum. Bu arada ben de talep edeli 2 ay oldu ama hala mail gelmedi. Sehrinizde yapı kredi varsa subeye gelince mail atıyorlar yoksa da kargo ile gönderiliyor diye biliyorm
Alpereniannesi52 aptallarsiziii demi bende öyle düşünüyorum. Aradım bankayı stokta bitmiş olabilir. Kampanya hâlâ devam ediyor dedi en yakın şubeye gidin sorun dediler bakalım
Alpereniannesi52 yldzzz557 çok teşekkür ederim ilginiz için bilmiyorum yarın ararım varsa oraya giderim. Evet video ve ses var ben sesleri dinledim hemen hemen 200′e yakın ses dinlemişimdir. Siteye şimdi yine bakarım dediğiniz gibi inşallah yapabilirim baya uğraştırdı beni 😒
yldzzz557 Alpereniannesi52 aa siz cok dinlemissniz 60 tane yeterli 😀neyse zaten iyi icerikler vardi bence