bebitonunannesi_ Bende mi sıkıntı var? Bi günde bir oda temizlerim, arkadaşım bi günde tüm camlar kapılsr yerler vs. Yapmış
usenmedimyaptimbirvelet bebitonunannesi_ kutu gibi evler 1 günde bi zahmet temizlenir 😅 gelsinde kocaman evleri 1 günde bitirsinler
NewMomm1 bebitonunannesi_ hamileyken ve öncesinde bir günde bütün evi dip köşe temizlerdim tabi bu eve bağlı 2+1 di. Çocuk olduktan sonra bir süre bu rutine devam ettim ama daha sonra bedenim kaldırmadı sırayla yapıyordum.
simseklivekalpli bebitonunannesi_ bir tüm gün ise hepsini yaparım. Ben 2 saatte tüm evi süpür sil yapıyorum ancak, sonra mesai bitiyor 🤣
bebitonunannesi_ usenmedimyaptimbirvelet onun evi benimkinden bi tık büyük, 3+1 evi, ama eli aşırı hızlı be
usenmedimyaptimbirvelet bebitonunannesi_ m2si önemli hayatım benim evim 4+1 260m2 imkanı yok 1 günde bitmez Hele bir de çocuk var
bebitonunannesi_ NewMomm1 Benimkide 2+1 ama bi günde hepsini yapamadım hiç. Evin hepsi 3 haftada bitiyor
NewMomm1 bebitonunannesi_ ne fark eder ki öyle veya böyle yapıyorsun önemli olan bu. Kimseyle kendini kıyaslayıp kendini eksik görme belki o daha yüzeysel sen daha detaycısındır. Boşver🩷
ftmngj bebitonunannesi_ maalesef ki pire gibi dedikler cinsten biriyim Birgünde evin altını üstüne getiriyorum Ne hayrını gördüm hiç keşke yavaşlasam çıt kırıldım narin olsam kendimi esirgeyebilsem nazlı olsam çok özeniyorum bu insanlara
bebitonunannesi_ ftmngj ben bilerek yapmıyorum ama elimden gelmez bi günde tüm ev. Biraz da temizlikte detaycıyım
3kedili2bebekli bebitonunannesi_ çocuklarimla biri ilgilensin bir günde tüm evin her yerini temizlerim duvarlar dahil 😂
bebitonunannesi_ 3kedili2bebekli kız yok bende sıkıntı var bu ne 😦. Araya namaz yemek giriyor ben nasıl bir günde tüm evi yapayım
3kedili2bebekli bebitonunannesi_ ben temizliğe bir baslayayim sabahtan akşam en son bayilmadan hemen önce yemek yerim 😂
alpmila bebitonunannesi_ bi günde tüm evi yapamam iki cocugum var onlara da zaman ayırmam gerekiyor evim 3+1 bir gün salon mutfak bir gün 2 oda hallederim günlere bölerek yaparım evim büyük salonu silmek zaten baya büyük mesele🙂