Busraesmahafsa ateşi bi iniyor bi yükseliyor ilk anneliğim Dr a gittik 36 çıktı biraz duruyo yükseliyor geri çok korkutuyor beni ne yapacağım ??😪😥😥😥
LinaSelin Busraesmahafsa 36 normal bir ateş çıkarsa eğer zıbınla durabilir ılık suyla koltukaltına ağız mendilleri gibi öyle şeylerle ıslatabilirsin koltukaltına koyabilirsin
Gamzelina Busraesmahafsa ah canım benim ya allah yardımcın olsun panik yapma ates ölcer varsa kontr et kalın giydirme lütfen
Annesirintugceuzun Busraesmahafsa Domuz gribi olabilir. Kaç aylık? Test falan yapmadılar mı? Zıbınla bırakın, ılık suyla silin koltuk altlarını, kasıklarını ve başını. Yarım saat bu uygulamayı yapın ve 20 dk geçtikten sonra da tekrar ölçün.
HamzasMomy Busraesmahafsa dereceni bi dahaki sefere doktorun derecesiyle karşılaştırmani tavsiye ederim. Evi serin tut ılık suyla duş yaptır üzerini kalın giydirme. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama parol(calpol) ile pedifeni sırayla verebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 4 saat arayla bir parol bi pedifeni. Bizimde bu kaç gün öyle oldu biz hastanede yatmıştık inmedigi için. Allah acil şifalar versin.
Defneaselimm Annesirintugceuzun domuz gribi diye niye kadini korkutuyosun zaten ilk anneligi böyle yaparak kadini panik yapmayin allah askina doktormusun sen teşhisi koyuyosun domuz gribi diye
Annesirintugceuzun Defneaselimm Benim kızıma da oldu çünkü. Az çok belirti biliyoruz da konuşuyoruz. Sen kimsin de yaptığım yorum hakkında bana hesap soruyorsun? Artiste bak ya.
mucizemmm_ Busraesmahafsa coraplarini islat ayagina giydir basina koltuk altina bez koy gecmis olsun ates dusurucu ilac vermedinmi peki
Defneaselimm Busraesmahafsa canim sen hic panik yapma arkadaşların tavsiyesine uy Allah’ın iziniyle bisi olmaz hem cocuklarimizin ates gecircekki bağışıklık kazancak eger inmezse acile git hemen
hulyaakin Busraesmahafsa korkmayin domuz gribinin de diger griplerden farki yok artik takip edin atesi dusmezse yine goturun doktora tek bi ilaci var zaten 2 gune toparlar bebeginiz tahlili de cok kolay burundan ornek aliyolar kulak cubuguyla Gecmis olsun