Nova Merhabalar kuzenimle geçen sene evlendiği eşi birkaç günlüğüne bize ilk defa misafirliğe gelecek. Geldiğinde hediye ne verebilirim? Düğünde bilezik takmıştık. Max 4000 tl düşünüyorum. Uygun mu ne alabilirim?
nnoktaa Nova siz evine gidiyor olsanız tamam da evinize geliyorsa hedi vermek zorunda değilsiniz. Üstelik düğün hediyesi de vermişsiniz zaten.
Ogulluana Nova bizde adettir geline eve ilk gelişinde hediye verilir güzel düşünmüşsünüz. Kıyafet,çanta,şal gibi kişisel hediyeler güzel olur bence
JuliJuli06 Nova bizde ilk gelislerde geline para verilir yani el opme dedikleri sey oluyor ve daha cok buyuklere gidince buyukler veriyor. Ama kuzen esi icin bence vermenizede gerek yok ha icinizden geldiyse canta alabilirsiniz en kafa yormayacak hediye
Nova butterflyy_ Öyle mi? Ben bir hediye almam gerekir diye düşünmüştüm. Bu tarz şeyleri hiç bilmiyorum @nnoktaa
nnoktaa Nova kendini size borçlu hissedebilir. Sonuçta yeni gelin siz ona hediye aldığınız için o da size hediye almak zorunda kalabilir. Tanıdığınız bildiğiniz biri olsa evet şık bir jest olabilir belki. Ama dediğim gibi kendini borçlu hissedebilir.