simay12n 1 yaşında kızım var cuma günü sabahı kusmaya başladı akşamı ishal başladı ortalıkta salgın var sanırım eşimle benimde mide bulantım başladı. Ne birşey yiyor ne ilaç içiyor. Su içiyor ara ara. Doktora gittik antibiyotik verdi serum taktı yok hala aynı. Şunu yap dediğiniz birşey var mı? İshaline kusmasına. Çok yoruldum 2 gündür uykusuzum.
dlraaa simay12n çok geçmiş olsun sizde ishal var mı ? Benimde midem çok kötü salgın diye düşündüm ama vücudumun hali yok resmen
AtesPerisi simay12n geçmiş olsun bacım bizde aynı ama bizde grip var eşimden bana benden çocuklara geçti ben ve kızım aynıyız hala
Birbebetoannesi simay12n Öncelikle kesinlikle probiyotik kaynağı kullanmalısınız eczaneden alıp sonrasında muz, pirinç lapası, yumurta haşlama azıcık tuz atarak, patates haşlama, yoğurt , su ihtiyacını karşılamak önemli (ayran vs dr olur)
simay12n Birbebetoannesi kızımada bizede verdi doktor prebiyotik ama 3 gün oldu hala geçmedi ekstra ev yoğurdundan ayran yapıp içirmeye çalışıyorum. Asla yiyip içmiyor belki bir iki kaşık çorba içti o kadar su içiyor çok şükür
Birbebetoannesi simay12n 1 haftayı bulabiliyor vücudun toplaması. Şükğr , su kaybı olmasında. Allah şifalar versin 🌸