Alpereniannesi52 Dedektifgadget evet hani duştan çıkınca ferah fres bir koku olur ya yazınızı okuyunca bu parfüm tam da öyle önermek istedim 😊
ataerce Dolce gabbana lıght blue. Yıllardır değişmeyen tek kokum. Rexona shower fresh deodorantla müthiş gider. Yeni duştan çıkmış gibi. Öyle ferah öyle fresh. Hala tanıdık tanımadık herkes sorar ne sıktın diye. Beyaz tenliye mükemmel oluyor
Serife00 Pnrg Versace bright cyristal pudu Versece bride cyrlistal ben mad muadilini kullanıyorum ama orijinali daha güzel tabi Kullandığım güncel parfümüm. Şakayık notalı ama bende daha fresh parfüm arayışı içindeyim düşünün bu bile ağır geliyor baş ağrısı felan yapıyor bende. Bazılarına +++fresh lazım 🫠
asi765_ birkimse mad d 119 odunsu tarçın şakayık mük tam aradgnz parfm magazasi varsa yakinlrnzda tester olrk bı bakın
mrvyad birkimse benzer değilde jadore çeşitlerine ve muadillerine bakabilirsiniz tertemiz kokuyor 🙂lancome idole de pembe gül kokulu temiz bir parfüm chloe signature de temiz bir koku
bebiskoveannesi birkimse davidof mavi renkli bi parfüm. Bende çiçek kokularını şekerli kokuları hiç sevmem. Bu parfüm böyle temiz kokuyo yani nasıl anlatsam burnu yakmıyo o şeker kokusuyla. Bi bakın derim