yasminalyam ben de aynıyım gerçekten. 2 sene boyunca uykusuzluk çektim. Memeyi bırakınca biraz uyur oldu. Bu sefer de 2 yaş sendromu başladı. Evde , gittiğimiz yerlerde sorun çıkarıyor . Eşimle 2 kişi başedemiyoruz. Bir süre dışarı çıkmama kararı aldım, zaten evde her şeye hayır diyor. Bir de dışarı çıkıyoruz, insan biraz kafam dağılsın, gezeyim istiyor. Yok orada da aynı teraneler hep. Ben de çok özeniyorum ailesi kayınvalidesi yardım edenlere. Hasta olurum gene ben bakarım, geceler boyu uyumam sabah olur gene ben bakarım. Anneme gitmek isterim annem evine kabul etmez. Kayınvalidem hiç oralı değil, eşi hastanede yattı 20 gün ona bile gidip bakmadı , öyle bencil bir insan. Yılbaşı geliyor , eşimin o gün mesaiye kalma durumu var. Kendi kendime diyorum belki annem davet eder mi, salak gibi davet bekliyorum, annem hiç oralı bile değil. Her özel günde herşeyde yalnızız. Milletin ailesine bakıyorum, hiç yalnız bırakmaz, her şeyde yanında olur. Bizde de özel gün falan kutlama pek yok, doğumgünü harici. Ne bilim ya kimse yalnız kalmayı haketmez bu hayatta. Allah yardımcınız olsun , Allah’a dua etmekten başka çare yok