Duna41 Toplatıldı diye hatırlıyorum ama bilgisi olan yazabilir mi 6aylık oğluma verdi doktor kullanmakta tereddütteyim
Aysgl1 Bugrazehra21 ben de bebeğim 6 aylıkken kullandım çok faydasını gördüm şuan 7 aylık üşüttüğünde yine kullanıyorum bence kullanabilirsiniz çok faydalı bi şurup
Berenalp Bugrazehra21 valla bilmiyorum ben anaokulunda çalışıyorum bir öğrencim için getirmişti ailesi okul doktorumuz verdirmemişti ordan hatırlıyorum kendi çocuğumda da 6 yaştan sonra kullanmıştım
Yigitberat30 Duna41 benm oğlumda 2 yaşında grip falan olmuştu doktor yaşımızı sordu 2 yas dedim öyle verdi çok fazla icirme çarpıntı yapabilir 2 yas altına vermiyoruz demişti bana bende kullandım baya 2 günde çocuğu toparladı geçti hemen
Lonely Duna41 Ben de sordum bu ilacı doktora çay kaşığıyla verebilirsin dedi. Kızım da 15 aylık bu arada. Öksürük için vermişti doktor
[silindi] Cok ilgnc bana da doktorum 2 aylıkken hatta 2 aylık bile değildi oğlum usutmustu doktor verdi 4 gün kullandım binsorunda yaşamadım 😐 suan yine aynı burnu tıkalı biraz 2 gündür veriyorum cok iyi geldi 1 çay kaşığı sabah akşam
Mertderya Duna41 Az önce hastaneden geldik oğlanı götürdüm bende daha önce veriyordum tekrardan yazarmısın o iyiydi dedim pedifen de aynısı dedi onu yazdı 😏🤔kaldırılmış diye olabilir bilgi vermedi