Denizalp0381 simgecan nasıl verdiniz yaaaaa 🙄 ben 9 kilo aldım onlar doğumda gitti 4 aylık bebeğim 10 kilo almışım emzirme döneminde kilo gitmek yerine geliyor 😭😭😭
Eylul06 22 kilo aldım 12 kilo gitti göbek duruyor 2 ay oldu göbek kaldı ek gıdaya başlayınca göbegimi eritecegşim😉
BabySea 21 kilo aldım 3 aylık bebeğim 11 kilo gitti ama kilo veremiyorum sabit kaldım. Kilo verenler napıyorsunuz nasıl gidiyor 🤦🏻♀️ Çok muzdaribim bu konudan🤦🏻♀️
BabySea gezentianne emzirdikten sonra dünyayı yiyesin geliyor yemin ederim umutsuz vakayım şu kilo veren anneler bi taktik verseler🤦🏻♀️ Herkes de bişey yedirmeye çalışıyor emziriyorsun sen diye
1bocek1cicekannesi gezentianne vallahi 55 kilo çıtı pıtı biriydim 😅 doğuma kadar yarım dünya gibi dolaştım doğumda 78 e düştüm. Şimdi 59 kiloyum spor yapmıyorum yememden de kısmıyorum metabolizma çalışıyor sanırım. Ama oğlanın peşine çok koşuyorum ondan olabilir sürekli hareket halindeyim
Tugbaf gezentianne 45 kiloydum hamilelikte 55 kilo oldum Doğumdan bir hafta sonra 44 kiloya düştüm ne yazık ki 🥺