Lilatmz Kızlar bir kızım olursa adını Almila koymayı düşünüyorum. İsimlerin etkisine inanıyorum, karakterleri nasıl merak ediyorum
seyma0661 Lilatmz kuzenimin kızının adı almila evde her işi yapıyor yemek bulaşık temizlik 😂 küçükken başlamıştı şuan yalan olmasın 10-12 yaşlarında bebekken de sakindi balık burcu o da etkili midir bilemem
gokcen_ Lilatmz Şöyle bir düşündüm de 11 yıllık öğretmenim Almina ismindeki öğrencilerim süslü,çalışkan ve sorumluluk sahibi ödev kontrolcüsü sınıf başkanı filan olmak istiyordu☺️
Lilatmz seyma0661 genelde aynı isimden insanların karakterlerinin benzediğini düşünüyorum iyiymiş 😂 tabi çok kurulan isimlerde herkesin benzer olması mümkün değil de merak ettim yine de 😂
metemom_ Lilatmz kız bende buna inanmıyordum ama dikkatimi çekti ismi elif olup sakin olmayan görmedim yada son zamanlarda Umay ismini koyuyor çoğu arkadaşım kızları hep zor bebek çok garibime gidiyor tesadüf de olabilir
Lilatmz gokcen_ ben de öğretmenim ama hiç Almila isminde biriyle tanışmadım o yüzden buradan yardım alayım dedim çok teşekkür ederim