onemore Evimde bu minik böceklerden görüyorum bir süredir, hatta bugün daha çok dikkatimi çekti ve çok gördüm. Sanırım uyuyamayacağımm. Yaşayan bilen var mı nasıl kurtulabilirim bunlardan
dygskerem onemore bunlar zararsız genelde benim yatak odamdada var bazamın altında ölülerini buldum iyice silin sirkeli suyla süpürün önce kurtulursunuz merak etmeyin yatak yorgan yastık kıyafet kontrol edin oralarda oluyorlar
3kedili2bebekli onemore susam böceği bütün baharatliklarinizi kontrol edin susamda olup yayılıyor ama çabuk temizleniyor korkmayın
aysenur494_ Susam yada halı böceği sanırım mutfakta mı görüyorsunuz sadece yoksa evin genelinde mi halı böceği benm başımdan da geçti yeni taşındığımız evde maalesef ilaçladık evi 3 kere ancak o şeklde kurtulduk
Gul-42 onemore çok net degıl ama halı bocegıne benzettım bence önlem alın bız ılaclamıstık yanı bunlar büyüyor degısıyor tüylenıyor googledan bakın
onemore annediyebiri evet onların içinde yok da başka yiyeceklerin arasında gördüm bitki çayları baharatlar
simseklivekalpli onemore yiyeceğe gelir un makarna bakliyat baharat kuru sebzeler, kaynağını bulduktan sonra iyice temizleyin bidaha cikmaz önemli olan kaynağını bulmak
alpaslanmom_ onemore kuru bakliyat veya baharatlarınızdan biri böceklenmiş kaynağını bulmadan kurtulmanız zor