cheff Mrb dogum yapali 6 gün oldu panik atak geçirdim öldüm zannettim bi an ölüm korkusu geldi kendimi kötü hissediyorum bebegime bakamama huzursuzluk benim gibi aynı durumu yasayipta ilac kullanan var mı?
Muhammet cheff var canm var ben kohusaligi dibine kadar yaşayan biri olarak hiç bekleme derim dozunda emzirirken de kullanabilecegin ilaçlar veriyorlar Allah sifa versin hiç ihmal etme bebeğine bakabilmen için iyi olmaz gerek
cheff Muhammet bende öyle düşünüyorum sizin gibi gerçekten bazen çok zorlanıyorum bebeğime bakmakta teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin
Muhammet cheff ne demek canm ben küçük dozda günlük işlerimi halledebilecegim kadar iyi olmam için aldım ilaç 6 aydan az kullandım çok şükür bebeğime hiç bir yan etki vs olmadı ihmal etme geçmiş olsun tekrardan
yesmirpolat Muhammet ilaçlar tam olarak ne zaman etki etmeye başladı ben 5 aydır çekiyorum her gün ölüyorum
Beyninizikullanmakucretsizdir yesmirpolat psikiyatriye gittim ilacı kullanmadım ama bana en az 1-2 yıl kullanmak gerekiyor o zaman daha etkili olurmuş. Bazı ilaçlar hemen etki edebilir başka bir doktora daha mı gitseniz belki ilaç yaramıyordur.
Muhammet yesmirpolat valla canm o aldığın ilaca ve dozuna bağlı bı durum ama genelde 2 ila 4 hafta suresi 5 ay etmesi lazimdi ilacını fegistir canm yada dozunu ayarlattir git doktora tekrardan tak olarak ne gibi sorunlarin var
anneoldumama Muhammet 5 ayda yaklaşık 10 ilaç değiştirdik şuan paxera kullanıyorum yanında ek ilaçlarda var ama
Muhammet anneoldumama ben 100 mg kulmandim ama bekarken di o 10 yıl önce falan ama doz doz azaldı bide tek başına efsane bı ilaç 25 mg bile yeterli tabi o hastanın ne durumda olduguylada alakalı bı durum