mona_r Kızlar anlayan varmı yatakta yemek yeyip içmiyoruz daha önce biri evimize gelip yatağımıza sürmüştü yine mi aynı şey ya anlayanlar yazsın lütfen
duyguluinsan mona_r sizin için Chatcpt ve gemini ye sordum. Domuz yağı kesinlikle olamaz diyor. Böyle şeylere inanmayın bir de Allah dilemeden kimse kimseye kötülük yapamaz. Madem rahatsız olduğunuz insanlar var, onları da evinize almayın, kalbinizi karartmayın
Marianne mona_r domuz yağı sert olur kuyruk yağı gibi. Bir de pahalı kim nerden bulup bir de getirip sürecek.
nnoktaa mona_r Canımız Annemiz, https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyerek “Direct Links” altındaki bağlantının sonunda yer alan “Kopyala” kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Keyifli Forumlar. 💜
mona_r duyguluinsan tesekkür ederim cok sağolun bana kalsa iki cihanda yüzlerine bakmam ama eşimin tarafı eşim beni dinlemiyor
ciray mona_r yurt dışında insanlar bu yağla yemek yapıyor sorun yok, bizim ülkemizde büyü için sürülüyor sorun oluyor. Yani demem o ki böyle şeyleri kafanıza takmayın ama size karşı art niyeti olduğunu düşündüğünüz kişileri de evinize mümkün mertebe sokmayın.
Marianne mona_r yurtdışında tüketildiği için ucuz, margarin domuz yağından yapılmaz, bitkisel bir ürün bu arada. Siz Türkiye’deki domuz eti, domuz yağı fiyatından haberiniz yok sanırım.
Marianne mona_r ama Türkiye’de değil. Şimdi Migros’tan geldim. 500 gram domuz eti 1900 tl, bizim insan bu parayı kıyar mı sizce?