Miracle_ İyi akşamlar kızlar, bebek hediyesi gelen yapay çiçeklerim duruyor ama evime uymuyorlar sizler ciceklerinizi ne yaptınız atmaktan başka çare varmı tertemiz yeniler çünkü sadece renkleri uymuyor
tultanhanim Miracle_ bebeğiniz kız mı? Kız bebekler için doğum günlerinde tavana asıp konsept yapıyorlar güzel oluyor. Belki öyle değerlendirebilirsiniz 😊
Miracle_ tultanhanim yok erkek şuan aklıma geldi ilk anlamadım misina ile yapılan konsepti diyorsunuz dimi bende çok beğeniyorum 😍 ama erkek bebek olunca o kadar çok çiçek olduki canlılar soldu buketlerin hepsi bir kaç ay durdu en son komple attım şimdi 3 tane kaldı en son ikisi üzerinde bebek olan büyük ciceklerden atmayada kiyamıyorum 😁
tultanhanim Miracle_ aklıma geldi ilk anlamadım misina ile yapılan konsept Evet evet, pek anlatamamışım 🥲 Aklıma başka bir şey gelmedi.
Miracle_ tultanhanim güzel bir öneri oldu teşekkür ederim 😍 sanırım atacağım üzerinde böyle bebek yapışılı çiçekler varya ondan vazoları cam buyukler
Miracle_ Esoz1110 nereye veya nerde satabilirim ? Atmaya kıyamıyorum sanki yeni gelmişler toz bile yok