angelss Hanımlar, bebeklerinize ne zamana kadar su kaynatmaya devam ettiniz/edeceksiniz ? Bir de ne sıklıkla kaynatıyorsunuz? Kaynatıp bekletiyor musunuz yoksa taze mi veriyorsunuz? Bu konuda doktoruma sormayı unuttum sizin doktorlarınızın görüşü nedir?
Always-be-happy_Always-smile angelss ben ek gıda sonrası e bebekten ceysu almaya başladım hala daha ondan alıyorum.
havvaya angelss ben kaynatmıyorum hazır su verdim sonra e bebekten ceysu aldım. İlk başlarda fazla su içmedikleri için uzun süre gidiyor.
myavocado angelss 7-8 aya kadar kaynattım, sonra bir süre hipp bebek suyu alıp onu kullandım. 1 yaştan sonra normal kendi içtiğimiz hazır su ile devam ediyorum.
angelss Teşekkür ederim yanıtınız için kızlar 🙋♀️ Always-be-happy_Always-smile morbulutlu ecegee cudana havvaya adakin mamabear_ myavocado piyanistbanabirak adenveben Retzja
Retzja 1 yaşa kadar günlük bir sürahi su kaynatıyordum. Sürekli kaynatmıyor, o suyu kullanıyordum tüm gün. Doktorumuz 1 yaş sonrası gerek duyulmadığını söyledi, 1 yaş sonrası bıraktık.
morbulutlu Ben de hiç kaynatmadım e bebekten küçük sular ile başladık o zaman evde arıtıcı vardı ondan vermek istemedim. Şimdi normal bizim içtiğimiz damacanadan veriyorum
adenveben Hazır suyu kaynatıyorum mama için ama içme suyunu direk hazır su veriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba hazır suyu kaynatarak?
Always-be-happy_Always-smile adenveben Mama için hazır su kullanılması ve kaynatılması uygundur. Bundan bi yanlışlık yok.
alpaslanmom_ angelss hayat su var pembe bebekler için ondan alıyorum doktor kaynatmana gerek yok bunu dedi 9 buçuk aylığız hala onu kullanıyorum